Over ons

Bij Audenaerde Automotive vind u de expertise en ervaring van een groot autodealership, gecombineerd met de persoonlijke aandacht van een klein familiebedrijf. Met ruim 10 jaar ervaring in de autobranche in binnen- en buitenland zijn wij in staat om onze auto’s voor een scherpe prijs in de markt te zetten, terwijl we de hoogste kwaliteitsstandaarden waarborgen.

Onze specialisatie ligt bij de Japanse merken zoals Mazda, Suzuki, Nissan, Toyota, Lexus en Mitsubishi en meer….  Onze occasions komen van vaste leveranciers binnen ons netwerk, wij verkopen geen schadeauto’s en de auto’s hebben altijd een gecontroleerde kilometerstand.

Ons team

Robbert Audenaerde

“Toen ik begon met Audenaerde Automotive vanuit mijn toenmalige uitstekende baan bij een groot autodealership had ik niet verwacht dat het zo goed zou lopen. Met mijn uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland en een klein team hebben we echt waarde kunnen toevoegen aan de Nederlandse autobranche door middel van maatwerk, snel schakelen en een transparante werkwijze. Ik hoop de komende jaren het bedrijf nog beter te maken!”

Bart van Bijnen

“Vorig jaar ben in begonnen met 1 dag stage lopen bij Audenaerde Automotive. Ik help graag mee en ben ondertussen al 3 dagen aan het werk.”

Willem Audenaerde

Ik ben eigenlijk een gepensioneerd ondernemer, maar ik help mijn zoon graag met zijn mooie  bedrijf. Ik haal en breng auto’s van en naar klanten, en ik hou natuurlijk ook een oogje in het zeil betreffende de bedrijfsvoering. Ik hou van het rijden van lange ritten van en naar klanten en leveranciers. “In mijn vrije tijd geniet ik het liefst in mijn jacuzzi”

Onze werkwijze

Transparant

Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. De prijzen en voorwaarden zijn altijd duidelijk vermeld en worden vastgelegd in de daarvoor bestemde papieren en systemen.

w

24/7

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zeven dagen in de week.

R

Duidelijke herkomst

Wij kopen alleen bij vaste relaties en voeren grondige inspectie uit op alle auto’s.

Persoonlijke aandacht

U krijgt een vast aanspreekpunt die het hele aankoopproces samen met u doorloopt.

Contact formulier

Voor vragen, een offerte op maat, of een afspraak buiten onze reguliere openingstijden horen we graag van je!

Neem contact met ons op

14 + 13 =

Audenaerde Automotive

Audenaerde Automotive is een eigentijdse onderneming die zich richt op de in- en verkoop van jonge occasions.

Contactgegevens

Nijverheidsweg 16
4854 MT Bavel

T: 076-5327840
info@audenaerde-automotive.nl

Openingstijden

Di t/m za: 10.00 tot 17.00  

op afspraak ook 's avonds mogelijk